Reviews from Sushi 123 Eindhoven

Recent reviews

5.0
Tracy
17 September 2023
CT
16 September 2023

Bezorging 25 min te laat

Georgina
12 September 2023
Michal
7 September 2023

Altijd de beste kwaliteit maaltijd voor een goede prijs! Aardig personeel en snelle voorbereiding 👍

Mark
4 September 2023

Sushi was weer top, het bezorgen duurde wat langer dan gezegd maar dat is geen probleem.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
1 September 2023

Was heerlijk!! Vers!!

Lisa Stuur
25 August 2023

Ik bestel vaker bij sushi 123, maar vandaag was ik erg teleurgesteld. Ik had sashimi sake besteld, maar ik kreeg maguro tataki. Ook had ik sake tataki besteld, maar die was niet zoals anders. Gewoon nog rauwe zalm met een sausje. Bubbel tea met allemaal stukjes thee erin. Was echt niet lekker en super bitter. Weg moeten gooien. Ik hoorde dat het druk was, maar dit was een grote teleurstelling. Sushi is al flink aan de prijs, maar als je niet krijgt wat je besteld is dit erg jammer.

Annabelle
24 August 2023

Eerste keer dat ik mijn bestelling niet zo smakelijk vond. Jammer! Hopelijk de volgende keer beter Bezorging was snel, fijn.

Patricia
21 August 2023

Was weer hartstikke lekker!

Mir
18 August 2023

Heerlijke sushi zoals altijd. Alleen was de California behoorlijk koud. De overige sushi lekker lauw zodat je proeft dat het vers is gemaakt.

Kana
18 August 2023

fresh and delicious!

Jan
16 August 2023

Lekkere sushi !!!!

Lisette
6 August 2023

Makkelijk te bestellen, snelle levering en vooral heel erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Georgina
5 August 2023
Michal
4 August 2023

Altijd de beste kwaliteit eten! Eten besteld kort voor 20 uur. Het was op tijd klaar en met alles inbegrepen. Het eten was goed bereid en smaakte geweldig. Goed gedaan!

Jiskra
27 July 2023

Was weer prima alleen jammer dat weer niet alles te bestellen was zoals altijd de laatste tijd.( erg jammer) En de stokjes met vlees ( kom ff niet op de naam) hadden een bijzondere bijsmaak niet zo lekker als normaal.

Esther
23 July 2023

Kwaliteit is goed! Ik bestel altijd bij 123 sushi omdat dit de lekkerste is uit de omgeving. Helaas al wel 2 x gehad dat de bestelling niet klopte. Hetgene wat ontbrak werd wel zonder problemen nabezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ferry Meelhuysen
21 July 2023

Goede kwaliteit maar minder dan Sushi Haru

Richard
18 July 2023
Twan
15 July 2023

Yakitori Was heel slecht gebakken en smaakloos. Panko garnalen zo vet als blubber. Sushi met kip die stinkt gewoon

Harm
12 July 2023

Sushi was prima, medewerkers kwamen lui en ongemotiveerd over.

Di Schoenmakers
8 July 2023

Alweer overheerlijke sushi 🍱 🍣 vers, snel geleverd en met een glimlach 😃

-
25 June 2023
Francien Wijnands
25 June 2023

Prima

Lisette
25 June 2023

Eten was eerder bezorgd dan aangegeven tijd, heel fijn maar waren wel een deel vergeten. Verbeter punt, controleer de bestelling voor vertrek, scheelt in op en neer fietsen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree
22 June 2023

Bezorging was een half uur later dan gepland. Maar het regende dan ook wel heel hard. Dus geen probleem. De ebi was nog heerlijk warm en de sushi smaakte weer erg goed!

Nancy Coolen
16 June 2023

Normaal is dit mijn favoriete sushi restaurant omdat de sushi bovengemiddeld lekker en vers is. Gisteren viel het helaas erg tegen. Dumpings en cripy tuna waren veel te vet en zompig en de sushi was dit keer erg grof en had weinig smaak. Helaas voor mij geen Sushi123 meer.

Nick
12 June 2023
Wilma
6 June 2023

Heerlijke sushi,op goede temperatuur...TOP sushi👍

Kim
4 June 2023
Petra
3 June 2023

Heerlijke sushi. Sneller geleverd dan was aangegeven bij de bestelling. Top.

Blox
18 May 2023

Top sushi! Goede service

Pascale
15 May 2023

Super vers, netjes verzorgd, compleet met sojasaus , wasabi etc. En snel bezorgd 👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lin
14 May 2023

Heerlijk

Doortje Amendt
6 May 2023

Het was echt heerlijk eten! En zoals altijd snelle bezorging!

Verwimp
5 May 2023

Heeeeerlijk. Alleen jammer dat er 2 toppings miste

Y
2 May 2023
Erik
29 April 2023
Jiri Rados
29 April 2023

Vandaag niet 5 sterren, en stuk met paling allemaal botten en futomaki rolde zich open

Richard
26 April 2023

Heerlijk

Ans van Huijgevoort
25 April 2023

Super lekker

J. Renkens
10 April 2023

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert Pouw
9 April 2023

Heel lekker allemaal

Mari
7 April 2023
Vdm
6 April 2023

Vandaag bestelling geplaatst voor afhaling om 13.00. Onmiddellijk bestelbevestiging ontvangen. Wij waren er om 13.00 maar onze bestelling niet ...want sushi123 opent klaarblijkelijk pas om 14.00. Waarom aanvaard je dan bestellingen? Ook telefonisch niet bereikbaar. 2de keer dat we voor gesloten deur stonden en meteen ook de laatste keer. Kwaliteit kunnen we dus niet beoordelen.

Lenny Hankins
25 March 2023

You had one full hour to prepare and deliver my order and yet were still 20 minutes late. You should have at least shown the courtesy to call or email in advance when you knew it would be late. And when I called after 5 minutes late, my order still hadn't left your shop. This happens about every 4th time I order from you. You just don't seem to care about your repeat customers.

Arnold
24 March 2023

Prijs kwaliteit redelijk mag iets mooier presenteren verder heel erg lekker

S.
20 March 2023
Annabelle De la rosa
16 March 2023

Bestelling is wel iets eerder aangekomen dan de tijd die ik had aangegeven. Verder goed verlopen vriendelijke bezorgers

Toon van Helvoort
13 March 2023

Ook nu waren de sushi top. Zijn nog nooit teleurgesteld in de afgelopen 5 jaar.

Jiri Rados
11 March 2023
Sacha
9 March 2023

Verrukkelijke sushi van hoogwaardige kwaliteit!

Madzy en Lex
8 March 2023

Super lekker. Dank je wel

Xcccccccccccc
8 March 2023

Uitstekend

Monika
7 March 2023
Jiskra
5 March 2023

Was weer heerlijk! Deze keer geen kortingscode ontvangen kan dat kloppen?

Petra
4 March 2023

Heerlijk sushi!

J. P. Lentz
26 February 2023

Dit was nu de tweede keer dat ik iets voor 13:00 uur, dwz één uur s’middags had besteld zonder het klaar was en dat zelfs de telefoon niet werd opgenomen, toen bleek dat jullie gewoon gesloten waren! Een úúr te laat werd het gebracht. De kwaliteit is prima, maar de aflever moraal is slecht, heet slecht. Dit was het wel voor ons.

Annika Claeren
26 February 2023
Lana Fashcheuskaya
26 February 2023
Neess
21 February 2023

Topp sushi zoals gewoonlijk. En vandaag gratis mochi erbij gekregen. Top service zoals altijd!!

MB
21 February 2023

Heerlijk maar weinig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
19 February 2023
Inge
17 February 2023
Nancy
14 February 2023

Altijd lekker en goede service / kwaliteit. Genieten elke keer 😋.

Bert
9 February 2023

precies op tijd Klar. En de kwaliteit zoals we die gewend zijn: goed

Petra
5 February 2023

Een beetje te laat maar het wachten zeker waard. Heerlijke sushi!!!

Albert
4 February 2023

heerlijk verse pokebowls

Kevin
3 February 2023

Heerlijke Sushi!! Geen op of aanmerkingen:)

Betty van der Sanden
29 January 2023

Alles netjes op tijd geleverd, en Heerlijk gegeten.

Basia
25 January 2023
Chantal
22 January 2023

Regelmatig bestellen wij Sushi via Sushi123 Eindhoven, de kwaliteit is altijd even goed!

Kranda
16 January 2023
Verwimp
15 January 2023

Super lekker,goede service. Top zaak🍣🍱👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamanna
15 January 2023

Ik bestel hier wekelijks, en ze stellen nooit teleur. Altijd verse sushi. Bezorging is top! Zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sheik Bandhoe
13 January 2023

Top zoals altijd. Bezorging zelfs 15 minuten eerder dan verwacht.

John
13 January 2023

Eten was prima, niet bijzonder lekker. Wel jammer dat er 1 box ontbrak. Deze is netjes thuis bezorgd

Kitty
12 January 2023

40 stuks met z’n tweeen, het was weer heerlijk! Die met garnaal staartje mag iets steviger… verder was alles prima!

Koert
10 January 2023

Alles was perfect. Op tijd geleverd en de warme producten nog lekker warm en goed verpakt.

Martijn van de Ven
30 December 2022

Over het algemeen was ik tevreden over de bestelling maar helaas smaakte de vis in de tuna roll (onderdeel van het roll mixmenu) niet vers. Nadat we die hebben we geproefd hebben we deze rol niet meer opgegeten. Ik ben al jaren een vaste klant en bestel elke keer de tuna roll en alle andere keren was hij wel lekker/vers.

Bos-van rooij
29 December 2022

Inmiddels al een tijdje een zeer tevreden klant. Eten is heerlijk, en lekker dichtbij ook nog.

Joyce Heijmans
24 December 2022

Om 13 uur al een bestelling geplaatst voor 18.30 in de avond. Uiteindelijk kwamen ze 19.15 uur bezorgen. Het eten was wel weer echt super lekker! Altijd goede kwaliteit en vers.

Stan
23 December 2022
Twan Klijs
22 December 2022

Bestelling geplaatst met aflever tijdstip 18.00uur. We kregen een mail met aflevertijd 18.15uur. We werden gebeld om 18.30uur dat het bijna klaar was en vervolgens kregen we het om 18.55uur bezorgt. Beetje jammer als je om 19.00uur de deur uit moet.

Patrick
11 December 2022

Helaas was de kwaliteit deze keer minder. Ik bestel hier met regelmaat dus heb wel wat te vergelijken. Bezorging prima!

O
9 December 2022

Awesome as always!

Koen
6 December 2022

Heerlijk en snel bereid

Madelon
4 December 2022

Heerlijk en stipt optijd!

Laurie
26 November 2022
Verwimp
25 November 2022

Lekkere sushi. Top

Caren
20 November 2022

Echt heel erg lekkere verse sushi en precies op de afgesproken tijd geleverd.

Vera Bax
19 November 2022

Erg lekker.

Kampen
19 November 2022

Helaas viel de kwaliteit deze keer tegen. Het lijkt ook of we steeds minder krijgen voor meer geld.

Roy Reerink
19 November 2022

Het was weer heerlijk maar helaas hebben we een California temaki gekregen in plaats van de bestelde en betaalde Grilled tuna temaki. Ook jammer dat er geen wasabi en geen gember bij zat.

Caroline
12 November 2022

Vanavond weer heerlijk gegeten; heerlijke sushi met verfijnde smaak, uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijk en netjes bezorgd op de aangegeven tijd. Helemaal top!

Lenny
11 November 2022
A
7 November 2022

Bestelling was snel. Fijn om lekkere sushi te kunnen bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ragenie
4 November 2022

Anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. En dat nog geen 10 min rijden.En ook nog miste ik wat in mijn bestelling. En nieteens een korting of iets. En laatst gewoon mijn bestelling vergeten te bezorgen en nieteens bereikbaar. Dit was de laatste keer

Tamanna
4 November 2022

Altijd lekker, en vers. Bestel al een tijdje. Vriendelijke mensen.

Ozer
3 November 2022

Wir hebben 1.5 uur voor de bezorging gewacht.

F
2 November 2022

Echt een heel lekker pokebowl gehad! Voor herhaling vatbaar!!

Verwimp
30 October 2022

Top zaak,heeerlijke sushi👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Albert Gerrits
27 October 2022

Snel en lekker. Ook als je even geen tijd hebt om zelf eten te maken, bestellen, ophalen en eten. Heerlijk

Alex
23 October 2022
Thijssen
23 October 2022

Geen opmerkingen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree
19 October 2022

Ontzettend vriendelijke bezorger!

Sandra Trimbach
17 October 2022

Beste Sushi123, wij zijn echt een trouwe klant, maar de bestelling van gisteren was echt minder dan alle andere keren. De kip was taai (deze is anders heerlijk!) en de crunch die gebruikt was op alle sushi was helaas ook niet knapperig. Sonde!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
15 October 2022

Het eten was heerlijk, de warme gerechten ook warm bij bezorgen. Alleen was de bezorger een half uur later dan de geplande tijd. Dat was jammer. Vooral omdat het druk was en je al een uur moest wachten na je bestelling. Want dan weer een goed teken is voor de kwaliteit!

Jiri Rados
7 October 2022
Jiri Rados
1 October 2022

Lekker sushi, precies op tijd geleverd

Sonja
28 September 2022
Hayley
27 September 2022

Snel en lekker. Dankjewel

C Valentijn
2 September 2022

Altijd heerlijke sushi en zeker optijd qua bezorging

Kathy
31 August 2022

Snelle bezorging! Pokebowl was erg lekker!

Dora
27 August 2022

Fresh, delicious, balanced. Love it.

Iwona
26 August 2022

I’m ordering from them quite often and always have same high food quality. Always fresh & very tasty. Highly recommend

Maritza
25 August 2022
Luc
25 August 2022

Was super lekker en vers kon deze zaak nog niet maar ga vaker halen gewoon erg lekker en vriendelijke man die me geholpen heeft

JD
23 August 2022
Huizer
22 August 2022

Zoals elk jaar rijden we vanaf de camping in Bergeijk naar Veldhoven voor Sushi ... de kwaliteit is altijd constant en zeker goed te noemen. Dat op zich is al een goede prestatie waar veel zaken van kunnen leren.

Paul
21 August 2022

Awesome

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koelen Maikel
19 August 2022

Boontjes waren van ontzettende slechte kwaliteit, heb ze weg moeten gooien. Buuble thea was niet de juist, was er een waar geen bolletjes in zaten. Kinderen waren teleur gesteld

Marlies
18 August 2022

De dumpling waren erg vet en leken gefrituurd. Niet als op de foto, en zoals dumpling hoort te zijn. Garnalen zat meer paneel omheen dan er gamba/scampi was. Jammer!

Toon van Helvoort
6 August 2022

Sushi was weer top. Bezorging iets te laat maar nog wel acceptabel.

Lenny Hankins
6 August 2022
Albert Gerrits
30 July 2022

Heerlijke pokebowl

Tamanna
27 July 2022

Heerlijk, sushi was lekker vers! Bezorging was vriendelijk. Dank jullie wel!

Mirna
23 July 2022
Albert Gerrits
18 July 2022

Makkelijk bestellen via de website. Heerlijke sushi en alles staat netjes op het aangegeven tijdstip klaar.

Mir
17 July 2022
Rawa
15 July 2022

Werd netjes snel gebeld met antwoord op de vraag in mijn opmerking

NW
15 July 2022

De kwaliteit is perfect, beter kun je niet krijgen in Eindhoven. Verbeterpunt: Het assortiment mag wel iets uitgebreider.

Albert Gerrits
10 July 2022

Heerlijke pokebowl

Mir
10 July 2022

Over het algemeen lekker behalve de California deze keer.. kwam uit de koelkast waarschijnlijk . De overige waren wel vers.

Blauwven
9 July 2022
Linda
7 July 2022

Prima! Alles vers en warm en ook nog snel bezorgd!

Yvonne
6 July 2022
Jo
1 July 2022

Heerlijke sushi! En echte toppers!

Roos
30 June 2022

Wederom super lekker!

Esther Alberts
29 June 2022

Heerlijke sushi, mooi verpakt en goed verzorgd en bezorgd! Kortom… top

Renee van de Schans
25 June 2022
Ralf
24 June 2022

Zoals altijd weer van top kwaliteit.

Corrie
24 June 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Jan
21 June 2022

Geweldige Sushi. Eenvoudig bestellen op de website, bezorgd, of op te halen. Zeer grote variatie is sushi’s, en bovenal super lekker.

Noella Bossema
20 June 2022

De zeewier was echt bedorven en stonk heel erg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla Valentijn
18 June 2022

Altijd heerlijke sushi en vlotte bezorging

Marijke van houten
13 June 2022

Alles was supervers en heel lekker. Echt een aanrader

Anja vd biggelaar
10 June 2022

Op tijd klaar, heerlijke sushi!

Jiri Rados
10 June 2022

Lekker sushi, netjes op tijd geleverd

Mike
3 June 2022

Geen saus bij de pokebowl ?!? Ook rare saus bij de loempia’s

K
27 May 2022

Het eten was heerlijk en vers, echt super! We hebben er alleen wel anderhalf uur op moeten wachten. Dat zijn we niet gewend van sushi123!

Jeanine
25 May 2022

Al eerder via Thuisbezorgd besteld als lunch voor op werk. Heerlijke, verse sushi die je zelf kan samenstellen met verschillende toppings. Echt ideaal!

Kitty
23 May 2022

Was weer heerlijk! Snelle bezorging en het ziet er verzorgd uit. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de status. Zo snel mogelijk was bij ons sneller dan gedacht, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loek
22 May 2022

Snelle bezorging op zondag tijdens spits uur en super verse en lekkere sushi 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
22 May 2022
Ries1973
21 May 2022
Sabine
20 May 2022

Wij hebben weer genoten van de heerlijke sushi

Jiri Rados
20 May 2022
John
18 May 2022

Prima sushi. Vers en goede vulling. Sojasaus, stokjes, wasabi en gember wordt meegeleverd. Sojasaus heeft weinig smaak

Evelien & Hans
16 May 2022

Heerlijk gegeten en weer van superkwaliteit !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kitty
15 May 2022

Het was weer heerlijk! Ik krijg alleen jullie app niet gedownload.

Koming
14 May 2022

De suhsi is altijd heerlijk. En de bezorger had een lach op zijn gezicht. Top! Made my day.

Pascal
11 May 2022

Top geregeld!

A.M.
9 May 2022

Op website tijdvak 18.15 gekozen. Kreeg vrij snel erna bevestiging mail dat verwachte bezorgtijd 18.45 was. We kregen het pas om 19.20 bezorgd. Geef svp in de toekomst direct aan als bezorgtijd een uur later wordt. Dan heb ik de keuze of ik dan wel,niet bestel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Di Schoenmakers
6 May 2022

Uitstekend!!

Marlieke
5 May 2022

Lekker gegeten!!

A.M.
24 April 2022

Was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ST
18 April 2022
Sara
18 April 2022

Lekker. However, the sushi was dilapidated due to careless delivery.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kitty
13 April 2022

Direct bij Sushi 123 besteld op de website. Goede kwaliteit, op tijd bezorgd, prima!

Broek
13 April 2022

Heerlijk gegeten. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TheNanny
10 April 2022

Altijd goed kwaliteit en goed service. En niet te vergeten... Super lekker en vers

Inge
9 April 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten! Kwalitatief zeer goed en altijd vers gemaakt!

Coen
5 April 2022
Claudia
5 April 2022

Was weer heerlijk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

_n_i_c_k_
3 April 2022

Gewoon de lekkerste sushi uit de regio en altijd netjes op tijd en correct verzorgt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
3 April 2022

Heerlijke sushi.

Mischa
1 April 2022

Was weer lekker!

Idris
30 March 2022

Heerlijke sushi wat vers is voorbereid! Aardig personeel en snel bezorgd. Zeker een aanrader 👍🏽

ST
29 March 2022
Anoniem
27 March 2022
Frans Veldhuizen
27 March 2022

Kwaliteit is goed maar de bezorging was zeer slecht. De bezorger kwam een half uur te laat. Geen excuses aangeboden. Presentatie van de bezorger was ook belabberd. Kwam zonder te groeten en vertrok weer even snel zonder een eet smakelijk of goede avond te wensen. Helaas want eerdere ervaringen waren wel goed.

Marsha
24 March 2022

Altijd erg lekker en tijdig geleverd

Nancy
21 March 2022

Altijd super lekker en vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Renkens
19 March 2022

Mooi op tijd en heerlijke sushi

Wouter
17 March 2022

Heerlijk en altijd vers!

Mirjam
13 March 2022

Teleurstellend en niet van sushi123 gewend. Misschien hadden ze hun dag niet. Sushi rollen gepropt in een te kleine bak. Ach, het oog wil ook wat, door elkaar en rommelig stemde mij niet vrolijk. Sushi rijst te lang gekookt (papperig) en niet goed op smaak. Sushi rijst bij AH XL smaakt zelfs beter, wellicht daar eens een workshop vragen. Avocado zonder smaak. En als je dan toch bezig bent.. Betalen voor een plastic tas en dan papier krijgen? Ook de bezorger had er geen antwoord op, begrijpelijk. Transactie kosten totaal onnodig. Het is daarbij beter voor de bezorger om het juist via ideal te betalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hayley
10 March 2022

Snel bezorgd en lekker eten. Dank jullie wel.

Cecillia
8 March 2022
Verwimp
5 March 2022

Heerlijk, vers en goede bezorgservice.

Sonja Truhlar
3 March 2022
Reichert
2 March 2022

21 minuten later als de afgesproken 1800uur.

Marcel
24 February 2022

Heerlijke sushi.

Dominique
20 February 2022
Jan van liempt
19 February 2022

Was als vorige keren weer heerlijk, zag er ook prima uit, heel smakelijk.

Toon van Helvoort
13 February 2022

Iedere keer opnieuw genieten.

Jan
12 February 2022

Great quality of nigiri. Delivery earlier than expected!

Jiri Rados
12 February 2022

Heerlijk gegeten, precies op tijd geleverd

Sabrina
9 February 2022

Very delicious, very fresh. Great variety.

T van den Heuvel
4 February 2022
Wouter
30 January 2022

Heerlijke sushi, en zoals altijd netjes op tijd bezorgd!

Peter
21 January 2022

Was echt weer heerlijk! Alleen de special vier erg tegen was het niet waard. Maar we hebben het geprobeerd. Voor de rest weer super

Mandy
16 January 2022

Wederom smullen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Casey
16 January 2022
Ingrid
15 January 2022

Heeerlijke gyoza (kip), flamed sashimi is lekker maar tikje te pittig;)

Jesse
14 January 2022

Geweldig!

Tim
9 January 2022

Altijd snel en lekker

Noor
9 January 2022

Het was zoals gewoonlijk weer super lekker!!

Loes
7 January 2022
Marsha
6 January 2022

Altijd lekker en op tijd

D en G
5 January 2022

Supersnelle bezorging. Lekkere California rolls. We misten alleen de masago of tobiko op de rolls. Dat zou ze nog beter maken!

Akkie
26 December 2021

Onderscheidend in kwaliteit, erugh lekker! op de minuut af op tijd bezorgd

Renkens
24 December 2021

Heerlijk en goede service!

Roos
24 December 2021

Wederom erg lekker!

Amescher
19 December 2021
Rachel
12 December 2021

Sushi is altijd top en nu ook weer! De pokebowl daarentegen (had ik nu voor het eerst) vond ik persoonlijk tegenvallen en vooral veel rijst. Weinig topping…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René
11 December 2021

We halen regelmatig iets te eten bij Sushi123. Ingrediënten zijn duidelijk vers en producten smaken iedere keer vrijwel hetzelfde.

Ralf
10 December 2021

Wederom weer super verse sushi van topkwaliteit.

Erwin
8 December 2021

Prima van smaak, maar het zag er uit alsof het door een amateur was bereid. Slordig rommelig, ongelijke stukken. Besrel niet zo vaak, maar ben beter gewend.

Geeta
5 December 2021

Super lekker sushi en hele goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
4 December 2021

I always love their sushi, absolutely one of the best here in Eindhoven!

Tam
2 December 2021

Was lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

John kanen
2 December 2021

Heerlijk genoten van onze sushi Lunch.

Mir
2 December 2021

Altijd lekkere sushi!

Goddrie
1 December 2021

Altijd goed bij jullie, nergens beter

Pascale
30 November 2021

Super lekkere en verse sushi, perfect op tijd en nog warm bezorgd 👍😋

Bas
28 November 2021
Jo
26 November 2021

De beste sushi in Eindhoven!

René
20 November 2021

Goed assortiment voor elk wat wils.

Elisa
20 November 2021

Niet alles leek was vers bereid. Sommige waren koud van de koeling. Jammer niet wat we gewend zijn normaal is het erg lekker.

Nova
12 November 2021

Heerlijke sushi, veel sneller bezorgd dan de planning was. Fijn hoor 👍

D Schoenmakers
11 November 2021
maike
17 October 2021

Het was lekker! Goede porties en alles zoals omschreven op de site. Ook was de bezorging op tijd.

Piet Denis
17 October 2021

Een geweldige service en verzorgde bezorging

FMW Schilders
13 October 2021

Heerlijk verse sushi!

Ruben
13 October 2021
Migchels
6 October 2021

Heerlijk gegeten

Niek
3 October 2021

Vanaf dag 1 zijn wij fan van Sushi 123. Ze hebben tegenwoordig ook papieren tasjes ipv de plastic die ze voorheen hadden. Moeten alleen nog even hun bestel systeem aanpassen want nu wordt er nog 5 cent voor een plastic tasje aan de rekening toegevoegd ;-)

Kelly
3 October 2021

Snel bezorgd , en heerlijke sushi!!

Anoniem
2 October 2021

Bezorging was ruim op tijd. We hadden een grote bestelling en alles klopte.

Justin van Rooij
30 September 2021

Sushi is altijd hartstikke lekker. Helaas zaten er deze keer geen eetstokjes en geen soja saus bij.

Ginka
29 September 2021
Do
25 September 2021
Olga
25 September 2021
Erik
24 September 2021
Jiri Rados
22 September 2021

Precies op tijd geleverd, lekker sushi

Van Gompel
21 September 2021

Snel geleverd op het afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorger en heerlijke sushi

MarcelP
20 September 2021

Het was weer prima voor elkaar, heerlijke sushi in de Family box. Wel ruim een uur moeten wachten. Maar dat werd vooraf gemeld.

Tony
20 September 2021

Snel en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Konka
17 September 2021
Patricia
17 September 2021
Lavrijsen
12 September 2021

De maki met roomkaas en zalm vielen uit elkaar en er zat amper rijst in. De kip in de sushirol is veel te spicy. Deze kip zit ook in de pokebowl. Sinds de nieuwe eigenaar gaat de kwaliteit steeds een stapje achteruit helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
8 September 2021

Heerlijke sushi. Prima bezorging. Voor herhaling vatbaar

Gerard
8 September 2021
Mark
31 August 2021

Lekkere sushi en optijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Goddrie
21 August 2021

Nog steeds de beste suhsi die ik gegeten heb

Ome Sjoris
20 August 2021

Snel bezorgd, plus altijd lekker warm! Top-tent👍

Willem
20 August 2021

Erg lekkere sushi en pokebowl. De bezorging was netjes en keurig op tijd. Goed gedaan

E
13 August 2021

Food is good, a bit pricy but ok. Cooks do good job, but for almost 2 years now I have same experience, you need to have patience to be served at counter: receptionists always too slow, not paying attention to cutomers rihght away ( even if only one entering the place- almost as if they don't care), slow so so so slow in triple-checking and packing orders...at least sushi is good :)

Di Murrell-Schoenmakers
12 August 2021

Wauw wat een service!! Super snel geleverd en … met een heerlijk verassing erbij!! Nog de beste Sushi Veldhoven/ Eindhoven

Leonie & Danny
11 August 2021

Weer lekker zoals altijd! Dit keer wel 2 haren tussen de sushi, dat is minder. Misschien haarnetje dragen? Voor de rest weer jammie 😋

Reiken
9 August 2021

De zalm-kaas rolletjes waren meer een balletje rijst met een vlindertje zalm. De plastic tas zat vol met gaten. Jammer, niet voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karen
7 August 2021
George
6 August 2021

Weer lekker vers en snel bezorgd 👌

Renée
6 August 2021

Lekker! Vers! Echt volop smullen! 😋

Huizer
5 August 2021

Super vers en met zorg bereid

Jiri Rados
4 August 2021

Lekker sushi, precies op tijd voorbereid

Marianne
31 July 2021

Topservice top eten

Thomas
30 July 2021
Roos
30 July 2021

Heel erg lekker!!

Jo
30 July 2021

De beste sushi in Eindhoven! Heerlijk! Goede service, vriendelijke personeel. Sushi vers en echt super lekker. Bedankt sushi123 jullie zijn toppers!

Femke
29 July 2021
Ralf
27 July 2021
Stefan
24 July 2021

Was voor mij de eerste bestelling, maar niet de laatste.

Lenny Hankins
24 July 2021

Was erg goed en levering was in het verleden op tijd maar deze keer niet. Een uur te laat. We plaatsten de bestelling om 18:25 en 19:15 was de vroegst aangeboden levertijd. De bevestiging kwam twee minuten later, een minuut later werd de bezorgtijd gewijzigd naar 19:30 uur. Nog steeds geen eten of communicatie om 19: 45, dus belden we. Er werd ons beloofd dat onze bestelling onderweg was en binnen 10 minuten zou worden afgeleverd. 20.00 uur komt en nog steeds geen eten. Weer gebeld en kreeg hetzelfde verhaal te horen. Eindelijk om 20:15 ging de deurbel. De sushi was op kamertemperatuur en de loempia's waren niet meer knapperig. Je hebt onze avondplannen en ons diner verpest met je leugens. Als je gewoon eerlijk was geweest hadden we andere plannen kunnen maken en had je ons nog steeds als klant. Ik zal nooit meer bij jullie bestellen tenzij ik hoor dat jullie een nieuw management hebben.

Ria Arts
23 July 2021

Het was perfect

Ties
20 July 2021

Goeie kwaliteit, snelle levering en aardige bezorger👌

Toon
3 July 2021
Marga
27 June 2021

Zoals vanouds: heerlijke sushi’s enmkrakend verse sashimi. Top!

Soul
27 June 2021

Snel bezorgd en heerlijk vers. Smaakte heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thijs
26 June 2021

De nieuwe sojasaus is zowel qua verpakking als kwaliteit beduidend minder dan voorheen. Erg zonde we overwegen om opzoek te gaan naar een andere leverancier voor onze sushi.

Lizette
26 June 2021
Monique Van Den Hove
24 June 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten! Aanrader wat ons betreft

Renkens
16 June 2021
Toon van Helvoort
13 June 2021

Verpakking sojasaus was voorheen beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniella
12 June 2021

Prima prijs kwaliteit verhouding en goede service! Al met al zeer tevreden

Evelien
11 June 2021

Lekkere sushi, op tijd geleverd! Top

D. Versteegen
7 June 2021

Altijd heerlijk eten, vriendelijke medewerkers en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
6 June 2021

5 Verschillende pokebowls besteld, allemaal heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel
6 June 2021

Maki is vrij klein tov waar wij het normaliter halen. Smaak is prima, waar het was niet het wauw effect wat we hadden gehoord. Prima om een keer te proberen, voortaan weer bij onze reguliere bestellen. Afhandeling prima in orde, vriendelijk personeel.

Aaaaa
3 June 2021
Allard
2 June 2021

Ik heb op een maandag online besteld om zelf af te halen bij Meerhoven. Toen ik voor de winkel stond bleek deze dicht en ook telefonisch niet bereikbaar. Gebeld met Waalre en het bleek dat de winkel inderdaad op maandag dicht is, maar de website per ongeluk nog open stond. Afgesproken dat de bestelling geannuleerd zou worden, en geld terug zou krijgen. Nu 2 dagen later en nog niks gezien. Ik zou graag mijn geld terug krijgen.

van der Heijden
31 May 2021

Lekker en netjes op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Max
28 May 2021

Bezorger was 15 minuten te laat omdat hij in de verkeerde plaats wilde bezorgen Warme hapjes waren koud

Nancy
25 May 2021

Altijd top kwaliteit en snel levering.... Love It... Dank je wel...