Reviews from Sushi 123 Eindhoven

Recent reviews

5.0
Olga Zavelyeva
9 July 2024
.
3 July 2024

Normally the orders are delivered fast since we live at Grasrijk, but the last time, it took almost 1.5 hours, and I even had to call to ask, because it was already past the expected time.

Alex
30 June 2024

De sushi is altijd lekker maar snap niet als je online bestelt dat je dan 5 cent voor een plastic tasje moet betalen of je een tasje nodig hebt of niet. Ik heb dat nooit nodig. En vanavond kreeg ik een papieren zakje mee. Dus ongevraagd advies: automatisch plastic zakje verwijderen van de site.

Anna
27 June 2024

Our order was not complete, Chuka wakame salad was missing.

Bouke
26 June 2024

Er was iets vergeten aan de bestelling. Er was geen zeewier geleverd, wel besteld en betaald.

Eliza Damee
25 June 2024

Altijd lekker en op tijd ♥️♥️

teddy yondem
22 June 2024

Erg slecht, drinken besteld zodat ik aan het juiste bedrag kwam om te bezorgen.. is het drinken niet erbij

Nicole
21 June 2024

Was weer super lekker en op tijd klaar . Complimenten!!!

Frank Bazelmans
20 June 2024
Carlijn
9 June 2024
Simmer
9 June 2024

Goede sushi en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
8 June 2024

Snel en lekker. Dankjewel

Gert uit Bosrijk
7 June 2024

De Sushi’s van Sushi 123, beter krijg je ze nie. Gewoon begeerlijk heerlijk.

Slegers
6 June 2024

Het eten was lekker. Wel vond ik deze keer dat de rijst iets te ver gekookt was waardoor de sushi nat was. Verder lekker!

Bart Wolters
23 May 2024

De zalmrol met avocado viel helemaal uit elkaar omdat de rijst niet kleverig was. Erg vervelend omdat ik de sushi niet kon pakken en dippen.

Wil
20 May 2024

Het was weer geweldig.

bos
19 May 2024
M.
18 May 2024

Heerlijk eten zoals altijd! Constante kwaliteit en geweldige smaak! 👍

Rene Salm
13 May 2024

Bakje zeewier was opengegaan in de zak waardoor het zeewier overal verspreid in de zak lag. Andere bakjes sushi scheef in de zak en helemaal naar 1 kant geschoven. Sommige sushi zelfs losgelaten. Slechte bezorging zonder respect voor het eten wat betaald is door de klant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Albert
12 May 2024
Albert
12 May 2024

Goed, lekker en altijd netjes op tijd. Ik ga alrijd zelf halen als ik toch in de buurt ben voor boodschappen of zo, en het staat ltijd keurig netjes klaar. Ook krijg je wasabi, gember, sojasaus en stokjes erbij als je wil. Erg netjes.

de Vries
12 May 2024

Lekkerste sushi sinds tijden. Genoeg wasabi en sojasaus bijgevoegd. Volgende keer weer 123 sushi

Lin
11 May 2024

Geen opmerkingen, voor de eerste keer pokebowl besteld, hij was erg lekker.

Saskia
11 May 2024

Bestel al een paar jaar bij Sushi123, de smaak is altijd geweldig! Ook al is de bezorging soms rommelig en is alle sushi dan naar 1 kant van het bakje geschoven haha. Ook de pokébowl van deze bestelling was erg lekker, en deze keer ook gewoon netjes bezorgd. Echt een aanrader

BM
9 May 2024

Heerlijk!

Lisa Yeng
9 May 2024

Bij m'n bestelling van vandaag 19:30 was allereerst de bubble tea bij de bestelling vergeten, deze werd snel bezorgd alsnog nadat ik heb gebeld. Echter is deze ronduit slecht! Smaak is flauw, de tapioca is nog hard en plakt aan elkaar als kikkerdril. De maker had dit ook wel kunnen zien, en toch werd het zo bezorgd aan de klant. Ik hoop dat jullie de kwaliteit beter zullen waarborgen in het vervolg. Ik heb de foto's ook naar jullie gemaild. Bezorging was ook 15 min te laat

Harrie de Koning
9 May 2024

Bij bezorgin werd de "doos" los gebracht ipv beschermd in een tas

Suus
6 May 2024

Altijd heel lekker. Bezorging ook altijd op de aangegeven tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margo
4 May 2024

Was heerlijk!

E.
3 May 2024
Jan
2 May 2024

Perfecte sushis. Fantastisch dat je je eigen toppings kunt kiezen waardoor je de sushis perfect naar eigen smaak kunt samenstellen. Belangrijk dat ze vers gemaakt worden.

Pascale
26 April 2024

Lekker gegeten. Vers en warm. Dankje voor de goed service.

Jiri Rados
18 April 2024
Hans
13 April 2024
Rob de Laat
13 April 2024

Op afgesproken tijd geleverd en super lekker, vers Alleen wasabi omgeruild met saus Maar kon de pret niet drukken Super

Monique
12 April 2024

Goede sushi en goede service

Monika
7 April 2024
Patricia
6 April 2024

Super lekker.

Marleen Bisschops
4 April 2024

Het was erg lekker. En ook snel bezorgd!

Mirian
1 April 2024
John
31 March 2024
Voermans
30 March 2024
Wilmaatje
25 March 2024

Heerlijke Sushi en prima service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
21 March 2024

Heerlijke sushi

Kim
16 March 2024

Super lekker en vers zoals altijd :)

Esther Alberts
13 March 2024

Bestel regelmatig een pokebowl of sushi en het is altijd van top kwaliteit. Goed op smaak, verse producten kortom heerlijk. Daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Jo Finders
10 March 2024

3 uur van te voren besteld en tijd voor bexorging opgegeven. Omdat ik weet dat het druk is op zaterdag. Toch wordt ruim een half uur te laat geleverd.

Monique
9 March 2024

Bijna een uur na verwacht tijdstip bezorgd. Van de 11 verschillende dingen waren er 5 echt lekker, rest erg matig.

D YUCE
9 March 2024
Marloes
7 March 2024

Altijd goed

Caat
2 March 2024
Naomi
21 February 2024
Gorkem
17 February 2024

One of the best sushi we’ve ever had. Simply delicious 🤤

Michiel
16 February 2024

Top! Heerlijk eten zoals altijd. De bestelling was in zeer korte tijd goed voorbereid en was klaar bij mijn aankomst. Leuke en vriendelijke personeel. Ik kan deze plek van harte aanbevelen.

Jan
13 February 2024

Heerlijke sushi ‘s Bezorging op tijd

Sven
11 February 2024

Weer héérlijke sushi gegeten. Bestelling snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
10 February 2024

Top sushi

Slegers
10 February 2024

Het was heerlijk en genoeg voor 2!!!!!!!!

Roos
9 February 2024

Was weer lekker!

De Koning
9 February 2024
Elena
6 February 2024

Good quality, tasty sushi. Price is also OK. Young but polite and nice staff at reception

Sj
5 February 2024

Lekkere sushi zeer betaalbaar en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert Pouw
5 February 2024

De heerlijke smaken, de voortreffelijke versheid, en dat de bestelling altijd keurig op de aangegeven tijd wordt afgeleverd, maken het dat wij onze Sushi altijd weer bij “Sushi 123” bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
3 February 2024

Uitstekend

Pessers
31 January 2024

Heerlijk gegeten

Mandy
26 January 2024

Het smaakte goed, maar levering laat en slordig. Eten lag door elkaar, en de warme gerechten waren helaas niet knapperig meer. Niet wat we gewend zijn 😉.

Jhon
23 January 2024

Super lekkere sushi. Top kwaliteit!!

Marloes
23 January 2024

Lekkerste sushi uit de omgeving.

H.Schweren
13 January 2024
Renkens
12 January 2024

Lekker sushi’s En verder prima

JD
9 January 2024

Top zoals altijd. Vaste klant!

Daniels
3 January 2024

weer gewoon goed en smaakvol

Jhon
30 December 2023
Bart
29 December 2023

De Tonijn was niet lekker. Niet zoals we gewend zijn van Sushi123.

Anonym
29 December 2023

Top! Altijd erg lekker eten! Ik had een Spicy Tuna Pokebowl en een Roll Mix. Ik bestelde een pick-up en het eten was op tijd klaar, nog warmnog steeds warm. De portie was royaal en smaakte heerlijk. Aanbevolen!

Kelly
25 December 2023

Wederom heerlijk gegeten! Beste sushi

Wen
24 December 2023
Danny Carapiet
23 December 2023

Op tijd klaar. Smaakt heerlijk.

super weer
23 December 2023
Han
22 December 2023

waanzinnig lekker

Angelina
21 December 2023

Lekker en vers Goed verzorgd

Patricia Spijker
20 December 2023

Normaal ben ik altijd tevreden, dit keer was het bezorgd op waterfront 365 ipv 465 dus konden we het zelf daar gaan ophalen. Het is ook bijzonder dat ze het aangepakt hadden dus ik geef jullie niet volledig de schuld. Sushi was wel weer top! tnx.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dees
13 December 2023

Heerlijke Sushi Ebi! Vriendelijke personeel!

Jiri Rados
10 December 2023
Celine
5 December 2023

Heerlijke verse sushi en stipt op tijd

Roos
5 December 2023

Ik heb hier al erg vaak besteld en normaal vind ik het altijd erg lekker. Vandaag viel het echter nogal tegen. Het eten kwam een half uur later dan gepland. Telefonisch werd mij medegedeeld dat het 10-15 min later zou zijn, maar dat werd dus 30 min later. Kan op zich gebeuren, maar de kwaliteit viel ook tegen. De bakjes lagen schuin in de tas, waardoor de sushi door elkaar was gehusseld. De avocado was bruin en de california kwam uit de koelkast, waardoor de smaken niet tot hun recht kwamen. Kortom; het was niet wat we van jullie gewend zijn.

Familie Maas
26 November 2023

Helaas waren jullie de chopsticks, sojasaus, gember en wasabi vergeten. Dat was teleurstellend.

Eliza
26 November 2023

Zeker geen verbeterpunten! Altijd op tijd en altijd lekker! Sheng is een hardwerkende jonge man ! Blijf vooral zo doorgaan

Jan Theo Mellema
24 November 2023
Ak
19 November 2023

Smaak is goed genoeg voor ons. Yakitori zat veel vet aan en weinig kip. Levering was laat en na een keer bellen uiteindelijk een half uur later dan opgegeven.

Mark Buwalda
16 November 2023

Het gewoon lekker, de rijst is uitstekend, de tempura is lekker...

Jd
15 November 2023
Lonneke
10 November 2023

Het eten kwam precies op tijd en de bezorger was heel vriendelijk

Bianca
8 November 2023

Dumplings en garnalen top. Bubble tea ook lekker. Sushi heel plakkerig. En niet lekker. Niet wat ik gewend ben van hun. Normaal echt top sushi. Dus dit was wel echt een domper aangezien het een verjaardags etentje was.

Gert
5 November 2023

Het was vandaag niet zo goed als anders. Naar onze mening waren de sushi’s niet vers, de garnalen en de mini loempia’s klef en niet knapperig en kipstukjes taai. Wij hopen dat het de volgende keer weer beter is.

Frans Veldhuizen
28 October 2023

Bezorging was 20 minuten te laat. Loempia’s en yakitori waren koud. Nigiri’s leken wel de helft van de normale grote. Tevens had ik tijdens het doorgeven van de bestelling aangegeven dat ik geen chopsticks, wasabi, gember en sojasaus erbij wilde maar alles zat er in drievoud bij. Al met al geen goede ervaring deze keer.

Osi
28 October 2023
De Jager
28 October 2023

👌💯super

Ana
26 October 2023
Pal
23 October 2023

No soja saus no forks to eat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.